Monday, October 28, 2013

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia

Tags


Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun dan tidak melebihi 54 tahun semasa iklan ditutup serta berkelayakan dan bermotivasi tinggi untuk mengisi jawatan berikut di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia:-

BILJAWATANGRED
1.PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMATF29
2.SETIAUSAHA PEJABATN27
3.PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMIE27
4.PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI)N17
5.PEGAWAI KHIDMAT PELANGGANN17
6.PEREKAB17
7.PEMBANTU MUZIUMS17
8.PENGAJAR KRAFE17
9.JURUTEKNIK KOMPUTERFT17
10.TUKANG K3R9
11.PEKERJA AWAMR1
12.PEMBANTU AM PEJABATN1

CARA MEMOHON
  1. Permohononan hendaklah dibuat menggunakan Borang UPSM/BKP/2007.
  2. Borang yang lengkap diisi hendaklah dihantar dan disertakan bersama-sama dengan salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, salinan sijil persekolahan, sijil berhenti sekolah dan sijil-sijil berkaitan yang telah DISAHKAN. Permohonan lewat tidak akan dipertimbangkan.
  3. Permohonan dari mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan mestilah melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan menyertakan Salinan Kenyataan Perkhidmatan dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) terkini.
ALAMAT DAN TARIKH TUTUP PERMOHONAN
Sila nyatakan nama jawatan yang dipohon pada sebelah kiri sampul surat. Permohonan hendaklah dikemukakan selewat-lewatnya pada 04 NOVEMBER 2013 (ISNIN) dan dialamatkan kepada:-


KETUA PENGARAH

PEBADANAN KEMAJUAN KRAFTANGAN MALAYSIA

Seksyen 63, Jalan Conlay
50450 Kuala Lumpur
(u.p : Unit Pengurusan Sumber Manusia)


CATATAN AM
Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (06) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

MUAT TURUN