Monday, February 4, 2013


Kementerian Kesihatan Malaysia Buka 3390 kekosongan untuk warganegara Malaysia yang berkelayakan menjalani Latihan Separa Perubatan 2013

Jawatan yang dibuka :-

1. Jururawat
2. Penolong Pegwai Perubatan
3. Juruteknik Makmal Perubatan
4. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran
5. Juruteknologi Pergigian
6. Jururawat pergigian


Tarikh tutup 17 Feb 2013

Maklumat lanjut dan Permohonan sila ke  http://www.spa.gov.my/Portal/

0 comments:

Nota Penting !

Peringatan kepada semua pembaca !

Pihak admin blog ini tidak mempunyai sebarang ikatan untuk memberikan jawatan kerja kepada pihak pembaca dan tidak bertanggungjawab di atas segala kesulitan yang bakal timbul.

Pihak admin blog ini hanya berkongsi iklan jawatan kosong kepada semua pembaca untuk memudahkan pihak pembaca dan pencari kerja untuk mendapatkan informasi terkini dan terbaru mengenai sebarang jawatan kosong.

Justeru itu, pihak admin blog ini juga tidak bertanggungjawab jika terdapat kesilapan diatas segala iklan jawatan kosong yang diiklankan.

Jadi, Jika terdapat sebarang pertanyaan berkaitan dengan jawatan kosong yang diiklankan, sila hubungi pihak yang menawarkan jawatan kosong tersebut. Kebanyakan iklan jawatan kosong yang dipaparkan di laman blog ini di salin dari portal informasikerjaya dan portal Jobs Malaysia Iskandar Malaysia.

Pihak admin blog juga mengucapkan terima kasih kepada semua pembaca kerana terus menyokong blog ini. Sekian, Terima Kasih.